Индивидуални занимания

Семинари

Влизане


Какво да очаквате от часовете Пилатес и бебе:

В рамките на един час едновременно ще връщате формата си и ще играете с детенцето си. Упражненията са измислени така, че хем да е забавно за малкото съкровище, хем мама/татко да извайва форми без да пренебрегва детенцето си. Какво ще получите от нас:

  • Интензивна тренировка, не по-малко ефективна от тези, които се посещават от хора без деца. Целта на заниманията е да си тръгнете от залата с усещането, че сте работили активно и балансирано върху най-проблемните зони, като инструкторът ще има грижата да обръща персонално внимание на всеки родител и да се съобразява с индивидуалните му нужди.
  • Най-трайния начин за постигане на идеална форма чрез метода пилатес. Не случайно пилатес е толкова популярен в цял свят – възможността да стягаме и разтягаме мускулите без неприятните и скучни повторения на упражненията (в пилатес те са само около 10), положителната настройка, задължителна, ако искаме нашето тяло да бъде наш храм, както и акцентът върху дишането, което успокоява нервната система и намалява до минимум шанса за мускулна треска, са едни от най-важните фактори пилатес да бъде любим спорт на толкова много хора.
  • Щастие от времето, което си подарявате за себе си без да се чувствате виновни, че отнемате от времето, което можете да посветите на детето си, защото ще бъдем заедно!
  • Разнообразие в общуването с малкото съкровище и едновременно с това интегриране на детенцето, което ще срещне в залата и други свои връстници.
  • Перфектни условия и чиста среда! Ние ще ви осигурим постелки, от вас се иска да си носите единствено неща, от които малките съкровища могат да имат нужда. Залата разполага с изключително добре поддържани баня и тоалетна.

За инструктора:

Петя Мукова е дългогодишен преподавател по групови спортове и професионален танцьор в сферата на съвременния танц. Още през 2004 г. получава лиценз за инструктор по аеробни спортове. В последствие й се налагат две операции на коляно и започва да изпитва силни болки в гърба, кито я държат на легло за по седмица. В търсене на решение за справяне с двете травми тя открива пилатеса, благодарение на който успява да влезе във форма и да се върне към танците и спорта за изненадващо бързо време. Така през 2009 г. Петя става един от най-търсените инструктори по пилатес. Междувременно работи много с деца на различни възрасти – има опит както с бебета, така и с подрастващи.

график

вторник и четвъртък от 11:00 до 12:00 ч.

Цена – 10,00 лв.

За контакти – Петя Мукова 0882533385


Пилатес и бебе

 
created by pirin computers